DIN TRÆNING

Bliv medlemSe holdplan

HEJ OG VELKOMMEN TIL DGI HUSET NORDKRAFT

Hos os har alle – uanset alder – adgang til forskellige aktiviteter. Blandt andet klatring, holdtræning, spinning og legeland.

Med DGI Husets månedsmedlemskaber, har du mulighed for at deltage på holdtræning samt at træne på egen hånd i styrketræningsområdet. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige månedsmedlemskaber, så du kan købe netop dét, der passer til dit behov! Klik HER for at få et overblik.

Du har også mulighed for holdtræning og træning med DGI Husets klippekort, som desuden også giver adgang til booking af badmintonFamilietons og klatrehold. Læs om klippekortet HER.

Har du børn i alderen 6-15 år, tilbyder DGI Huset KidFit-hold. På disse hold træner børnene med deres egen instruktør i KidFit Spring og KidFit Styrketræning. Imens har mor og far mulighed for at deltage på deres egne favorithold. Klik HER for at læse om KidFit.

Ønsker du at læse om alle de forskellige hold, vi tilbyder klik HER

Vi gør opmærksom på, at musikkens styrke kan variere i forhold til de forskellige holdtyper. Vi anbefaler, du stiller dig bagerst i holdsalen, hvis du ønsker lavere lyd.

I DGI Huset tilbyder vi også fitnessvejledning med instruktør. Dette hold er for dig, der gerne vil komme godt fra start i styrketræningsområdet. Ønsker du personlig træning med fokus på dine individuelle behov, kan du læse mere om dette HER

Nyt medlem? Vi har samlet alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang lige HER

I DGI Husets reception, står vi altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål. Receptionen sælger også idrætsudstyr, og hos os, har du mulighed for at leje badmintonketcher og købe fjerbolde.

 

TRÆN PÅ HOLD

Du kan deltage på vores hold med både medlemskab og klippekort.