Eventkalender

Her finder du kommende events i DGI Huset Nordkraft

Søndag d. 4. December – Essence Workshop

På denne workshop vil vi styrke forbindelsen mellem krop og sind, og vi vil arbejde med at genoprette forbindelsen til en uanstrengt livskraft og velvære.
 
Åndedrættet: Med vejrtrækningsøvelser kan vi ændre kroppens kemi i en sådan grad, at fysiske og følelsesmæssige blokeringer frigives.
 
Bevægelser: Gennem adskillige, gentagende bevægelser vil vi styrke og åbne brystet samt løsne op og opbygge energi omkring rygsøjlen.
 
Stræk: Gennem lange og dybe stræk vil vi spænde af, give efter og strække bindevævet.
Gennem grundig og intens brug af åndedræt, lyd og bevægelse vil vi begynde på at bryde gamle, indgroede mønstre i krop og sind – og derved åbne op for følelsen af kærlighed og velvære, som er grundlaget for, hvem vi er, og som altid til stede under vores knevrende sind.
Vi anbefaler at I nøjes med en let frokost minimum 2 timer før workshoppen starter.
 
Efter workshoppen:
Vi holder en delerunde efter workshoppen for dem som ønsker at fortælle om deres oplevelse og starte deres integrationsproces.
 
Instruktører: Shapur Afrand Ghandforoush (Yoga Instruktør), Daniel har gennem de sidste seks år arbejdet med forskellige tilgange til essens-realisering. Hans erfaring med forskellige former for yoga, meditation, åndedrætsarbejde, ekstatisk dans og tantra er, at de alle kan åbne vores krop og sind op til en uanstrengt livskraft og velvære.
Dato: Lørdag d. 4. December
Kl.: 12:30-14:30
Pris: 120kr (2 klip)

Lørdag d. 10. December – BodyBike & BoyBands

Spænd cykelskoene og fyld drikkedunken for Rune inviterer til endnu et BRAG af et spinning event, hvor maxpuls og mælkesyre skal jagtes, til creme de la creme af hits fra boybands.

Uanset om du har sværget evigt troskab til Take That, Backstreet Boys eller et helt tredje boyband, så garanterer vi højt humør og sved på panden, når vi kører eventet BodyBike and Boybands – Vi ses på cyklen.

Instruktør: Rune K
Dato: Lørdag d. 10. december
Kl.: 11:15-13:15
Pris: 120kr (2 klip)

 

Kontakt os

Ring og hør nærmere på telefon  96 20 24 00.