Nyt medlem

Læs mere

Velkommen til DGI Huset Nordkraft og tak for din interesse!

Hos os har alle – uanset alder – adgang til forskellige aktiviteter lige fra badminton, klatring, holdtræning eller familietons, som er spring og leg for hele familien.

Med DGI Husets månedsmedlemskaber har du mulighed for at deltage på holdtræning og træning i styrketræningsområdet. Du kan vælge mellem deltid, fuldtid, studyDEAL eller seniorDEAL. Klik HER for at få et overblik.

Du har også mulighed for holdtræning og træning i styrketræningsområdet med DGI Husets klippekort, som desuden også giver adgang til booking af klatring, badminton og familietons. Læs om klippekortet HER.

Har du børn i alderen 4-15 år, tilbyder DGI Huset KidFit hold, hvor børnene med deres egen instruktør træner f.eks. spring, styrketræning eller parkour, mens mor og far deltager på deres egne favorit hold. Klik HER for at læse om KidFit.

Ønsker du at læse om alle de forskellige hold vi tilbyder klik HER

I DGI Huset tilbyder vi fitnessvejledning for dig som gerne vil komme godt fra start i styrketræningsområdet. Ønsker du personlig træning med fokus på dine individuelle behov, kan du læse mere om vores personlige trænere og deres kompetencer HER

Vi har samlet alt hvad der er værd at vide omkring de praktiske informationer, som nyt medlem klik HER

I DGI Husets reception er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål. Receptionen sælger også idrætsudstyr og du kan leje badmintonketsjer og købe fjerbolde.

Afslut din træning med et besøg i Den Grønne Café, her finder du et bredt udvalg af hjemmelavet juice, salatbar og sandwich.

Bliv en del af fælleskabet

DGI Huset Nordkraft – Et dynamisk hus i konstant udvikling