OM DGI Huset

Huset i konstant udvikling
Sport & Fitness

DGI Huset Nordkraft ligger i det gamle kraftværk i Aalborg. Med sin centrale placering i Nordkraft er DGI Huset midtbyens mest spændende og moderne idrætsanlæg.

Vi har omdannet 5000 kvm. af Nordkrafts samlede 30.000 kvadratmeter til et væld af udbud, som sportshaller, springanlæg, træningssale, fitnesscenter og mødelokaler. Udover alt dette, har vi Nordens højeste (20 meter) indendørs klatrevæg.

Vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret med nye koncepter og tilgange til idræt og motion.

 

Træning for alle 

Hos os har alle motionister - uanset alder - adgang til en masse forskellige aktiviteter lige fra badminton til klatring eller Sjov Søndagslegeland, som er spring og leg for hele familien. Du har mulighed for at træne på et af vores mange træningshold via vores fleksible træningstilbud Clip’n’Fit  (klippekort) eller via månedsabonnement. Vores fitnesscenter giver rig mulighed for at træne på den måde som passer dig bedst. 

DGI Huset  - masser af muligheder

Ud over træning, afholder DGI Huset Nordkraft også flere forskellige events. Her kan du deltage ved at benytte klippekort eller kontant betaling. Man kan også booke lokaler og instruktører til et privat event. Fx badmintonturnering, en privat holdtime, klatring, legeland etc.  

Bliv en del af fælleskabet

DGI Huset Nordkraft - Et dynamisk hus i konstant udvikling