OM DGI Huset

Huset i konstant udvikling
Sport & Fitness

DGI Huset Nordkraft ligger i det gamle kraftværk i Aalborg. Med sin centrale placering i Nordkraft er DGI Huset midtbyens mest spændende og moderne idrætsanlæg.

Vi har omdannet 5000 kvm. af Nordkrafts samlede 30.000 kvadratmeter til et væld af udbud, som sportshaller, springanlæg, træningssale, fitnesscenter og mødelokaler. Udover alt dette har vi Danmarks højeste (20 meter) indendørs klatrevæg.

Vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret med nye koncepter og tilgange til idræt og motion.

 

Træning for alle 

Hos os har alle motionister - uanset alder - adgang til en masse forskellige aktiviteter lige fra badminton til klatring eller familietons, som er spring og leg for hele familien. Du har mulighed for at træne på et af vores mange træningshold via vores fleksible træningstilbud Clip’n’Fit  (klippekort) eller via månedsabonnement.  Vores fitnesscenter giver rig mulighed for individuel træning, og du kan naturligvis få lavet et træningsprogram af en af vores dygtige instruktører, hvis du ønsker det.

DGI Huset  - masser af muligheder

I DGI Huset kan du også afholde konferencer, møder, firmafester, børnefødselsdag, barnedåb samt din næste familiefest eller en sports- og aktivitetsdag for venner og familie.

Virksomheder har mulighed for benytte sig af vores fleksible motionstilbud Clip'n'Fit. Desuden kan din virksomhed leje vores faciliteter til både idrætsmæssige formål, møder, kurser, teambuilding, messer, konferencer etc..

Bliv en del af fælleskabet

DGI Huset Nordkraft - Et dynamisk hus i konstant udvikling