Det siger kunderne om os...

Udtalelser fra kunder

Se udtalelser

Kære DGI Huset Nordkraft

Jeg træner fast i DGI Huset på mange forskellige hold og skriver for at komplimentere jer for alle jeres kompetente og engagerede instruktører. Jeg er gennem mange år kommet i mange forskellige fitnesscentre i Danmark og udlandet og oplever, at der er en rigtig god og stærk ånd her i DGI Huset. Uanset om det er yoga, fitness pilates, HIT, bodytoning, dans, de forskellige Les Mills hold eller noget helt andet, møder jeg instruktører, der er yderst professionelle og deler ud af deres viden og personlighed. Særligt det, at instruktørerne har plads til at sætte deres individuelle personlige præg på undervisningen, gennem smil og opmuntring, valg af musik, hyggelig snak og interaktion med faste holddeltagere eller andet, betyder at jeg som deltager får en oplevelse, der rækker ud over den ofte mere anonyme, farveløse og kliniske træning, der desværre tilbydes på mange fitnesscentre rundt omkring. I DGI Huset formår I, som det er nu at kombinere et højt og intensivt træningsudbytte med en motiverende, personlig og levende træningsoplevelse. Dette giver, i min optik, DGI Huset et unikt, professionelt og internationalt niveau.  Jeg håber, I vil værne om denne særlige synergi, der opstår i DGI Huset mellem professionel træningskultur og undervisningsmæssig frihed og mangfoldighed.
Tak for mange timers god træning og en stor hånd til alle jeres engagerede og hårdtarbejdende instruktører, samt det lige så imødekommende personale jeg mødes af i receptionen, på gangene og i caféen.

Venlig Hilsen
Lin Bremerstent Taudorf

Fibertex Nonwovens A/S har i efteråret 2018 haft fornøjelsen af at løbe sammen med DGI træner Jeppe Garde i 10 uger.

Det har været 10 onsdage præget af højt humør og alternativ træning. Vi har løbet bakker, trail, track og brugt, hvad der har været tilgængeligt i nærmiljøet af udfordringer. Ud over løb har der været fokus på emner som skader, teknik og styrkeøvelser. Hver træning har været startet med let opvarmning og afsluttet med udstrækning.

På trods af meget forskellige niveauer, har det været muligt at træne sammen, og med højt udbytte for alle.

Jeppe har taget billeder og video fra træningen og delt dem i vores lukkede Facebook gruppe. Det har været sjovt at se bagefter, og som fraværende har man kunne følge med i, hvad der var sket den pågældende dag.

Som virksomhed har vi fået nogle gode oplevelser sammen, og det har givet nyt indspark til fællesskabet.

Vi har allerede snakket om at lave et lignende forløb i foråret 2019.

Morten Rodkjær Søndergaard
Business Controller
Fibertex Nonwovens A/S

Weber Stephen Nordic’s personaleforening har haft fornøjelsen af et spændende samarbejde med DGI Huset, hvor personaleforeningens medlemmer fik muligheden for at møde op til løb hver tirsdag i 10 uger. DGI Husets løbecoach Malene har gennem hele forløbet inspireret og motiveret deltagerne til at nå fra 0 til 5 km.

Deltagerne på løbeholdet har haft meget forskellige forudsætninger for at deltage. Alt fra rutinerede løbere til nybegyndere, har været med hver tirsdag og Malene er virkelig dygtig. Hun har præsteret at gøre dette projekt spændende og udfordrende for alle deltagere. Hun planlagde masser af udfordrende løbelege og gode løberuter i nærheden af vores arbejdsplads.

Vi har som virksomhed haft stor glæde af at deltage på løbeholdet, og det har styrket sammenholdet. Vi har virkelig set frem til vores tirsdage med Malene, som har været super inspirerende og fyldt med positivitet og højt humør.

Louise Simoni
After Sales Supporter, Weber Stephen Nordic’s

Vi havde en rigtig god dag hos jer i DGI Huset fredag den 14. september. Et rigtigt godt program I havde skruet sammen til os og med gode engagerede instruktører.

Der blev grint, medarbejderne blev udfordret og samarbejdet blev udfordret.

Maden var super lækker og varieret.

Flere medarbejdere har efterfølgende sagt til mig, at de helt sikkert vil komme i den Grønne Cafe, efterfølgende.

Alt i alt en rigtig god dag, som vil blive husket længe og jeg er sikker på at vores medarbejdere nok skal udbrede kendskabet og deres oplevelser til DGI Huset og Den Grønne Cafe.

Jesper Futtrup
Projektleder, Hasseris Boligselskab

Bliv en del af fælleskabet

DGI Huset Nordkraft – Et dynamisk hus i konstant udvikling