Q3 RELEASE 2023

D. 22. september - 26. september

SÆT KRYDS I KALENDEREN!

 

D. 22.- 26. SEPTEMBER ER DER Q3 RELEASE! 

Kom med til et BRAG af en fitnessfest, når vores dygtige LES MILLS instruktører afholder KÆMPE RELEASE og afslører Q 3’s LES MILLS programmer!

Husk at tilmelde dig, for at sikre din plads. Så tag fat i din ven, veninde, slægtning, nabo eller genbo! Der findes LES MILLS hold for jer alle.

Tilmelding skal foregå online via bookingsystemet.

 

Hvordan tilmelder du dig (allerede medlem):1: Log ind på din profil2: Tryk på “Book hold og styrketræning”3: I “Holdtype” i toppen af siden vælges Event Sport4: Vælg dato og tryk på book5: Læg i kurv6: Betal

Hvordan tilmelder du dig (endnu ikke medlem):1: Opret gratis brugerprofil under menu2: Udfyld oplysninger3: Når du er færdig med at udfylde, modtager du login via mail.4: Log derefter ind og brug guiden ovenfor.

 

Hvad er LES MILLS?

“LES MILLS-koncepttimerne”, bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden.

LES MILLS-programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så fortvivl ikke, hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne på forhånd – de har måske øvet dem i et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger trop og får et smil på læben og sved på panden. Hver tredje måned laver vi en “LES MILLS-Release”, hvor de nye trin bliver afsløret for alle.

Brug Clip´n´fit klippekortet til booking af badmintonbaner

Betal kun for det du træner med Clip´n´fit klippekort