Nordkraft

DGI-Huset

Om DGI-HUSET

Aalborgs motionsmekka - i konstant udvikling

DGI-HUSET i Nordkraft ligger i det gamle kraftværk i Aalborg, og med sin centrale placering i Nordkraft er DGI-HUSET midtbyens mest spændende og moderne idrætsanlæg.

Vi har omdannet 5000 kvm. af Nordkrafts samlede 30.000 kvadratmeter til et mekka for kultur og motion, med blandt andet sportshal, Nordjyllands største springanlæg, træningssale, Grøn Café, mødelokaler, fitnesscenter, samt Danmarks højeste (20 meter) og mest spektakulære klatrevæg. 

 

Vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret med nye koncepter og tilgange til idræt og motion.

 

Spydspids for idræt og sundhed

DGI-HUSET i Nordkraft vil være Aalborgs og Nordjyllands spydspids for idræt og sundhed, idet vi sammen med Aalborg Kommune og DGI Nordjylland vil fremme, støtte og udvikle tiltag indenfor idræt, sundhed og kultur. Vores ambition er at kombinere idræt med andre kulturelle aktiviteter og være et lokalt samlingspunkt og kulturelt kraftcenter.

 

Træning for alle - og for enhver

Hos os har alle motionister - uanset alder - adgang til en masse forskellige aktiviteter lige fra badminton til klatring eller familietons, som er spring og leg for hele familien. Du har mulighed for at træne på et af vores mange trænings- og spinninghold via vores fleksible træningstilbud Clip’n’Fit  (klippekort) eller via månedsabonnement.  Vores eksklusive fitnesscenter, som er udstyret med de nyeste træningsfaciliteter, giver rig mulighed for individuel træning, og du kan naturligvis få lavet et træningsprogram af en af vores dygtige instruktører, hvis du ønsker det.

 

DGI-HUSET - masser af muligheder

I DGI-HUSET kan du også afholde polterabend, børnefødselsdag, din næste familiefest eller en sports- og aktivitetsdag for venner og familie.

Virksomheder har mulighed for benytte sig af vores fleksible motionstilbud Clip'n'Fit. Desuden kan din virksomhed leje vores faciliteter til både idrætsmæssige formål, og til møder, kurser, teambuilding, messer, konferencer etc.. AV-udstyr stiller vi til rådighed.

 

Vores Grønne Café

Til alle arrangementer tilbyder vi forplejning fra vores Grønne Café, hvor vores dygtige og kreative kokke gerne sammensætter en menu efter dine ønsker.

I det daglige kan du i vores Grønne Café vælge ud fra et varieret udbud af smoothies, samt sunde og lækre retter af årstidens bedste råvarer, som du enten kan spise i caféen med direkte udsigt til Danmarks højeste indendørs klatrevæg, eller du kan tage maden med dig hjem. I caféområdet kan du logge på vores trådløse internet.

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400