Nordkraft

DGI-Huset

Referencer

Mette Foldsen,
Locationscoordinator

"Vi har udelukkende positivt at sige om oplevelsen. Det fun­gerede simpelthen bare fra DGI-HUSETs side, og for os var det væsentligt, at der var styr på eksempeltvis det tekniske udstyr vi bruger under en conference. Det var der. Og så op­levede vi stor fleksibilitet, og engagement omkring at løse vores behov. Også dem der opstod undervejs."
   

Esben A. Hjuler,
Projektkordinator

”Vi har med stor tilfredshed afholdt flere workshops og konferencer hos DGI-Huset i Nordkraft-bygningen. Bygningernes unikke fremtoning giver arrangementerne en helt særlig stemning, som understøttes af det venlige og professionelle personale.”
   

Helle Henriksen
Chefsekretær

”Vi har holdt både større og mindre arrangementer som temadage, konferencer og også vores julefrokost, og det har hver gang været en fornøjelse. Personalet er venligt og engageret, og maden har været lækker. Har vi haft særlige ønsker enten under planlægningen eller under afholdelsen af arrangementer er disse også blevet løst, og DGI-Huset er også gerne kommet med forslag til bordopstilling, ice-breakers m.m. med udgangspunkt i deres erfaringer fra lignende arrangementer, hvilket også har været en stor hjælp.”

Anne-Mette K. Christensen
Marketing Manager

"Alle deltagerne var meget begejstrede for lokalerne og omgivelserne i Nordkraft – der var udelukkende ros. Maden fra den grønne café var også helt i top. Så alt i alt fungerede det hele perfektJ Næste møde i dette EU-projekt foregår i London – arrangørerne derfra sagde, at de ville få meget svært ved at finde noget, der levede op til Nordkraft"

Elisa Bjerg
Sales Coordinator

"Vi havde bare et rigtig godt møde hos Jer – fede lokaler, de blev rost til skyerne. Det er absolut et sted vi gerne vil komme igen!"

Se indslaget fra kåringen af årets Nordjyske iværksætter i DGI Hallen HER!

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400