Nordkraft

DGI-Huset

KidFit & Mini KidFit

Mini KidFit !

For dig som ikke er gammel nok til at deltage på KidFit aktiviteterne, har vi opretter Mini KidFit spring (4-9 år), Mini KidFit spring timen har mere fokus på grundspring, men der bliver også tid til hop og leg i trampoliner og på airtracks.

 

Du kan desuden deltage på KidFit Parkour,  fra du er fyldt 7 år. KidFit Parkour timen er fuld af fart og seje hop og spring, der arbejdes lige som på KidFit Parkour holdet med de basale teknikker. 

 

Vores KidFit hold er for alle mellem 10 og 15 år. På KidFit holdet vil du blive udfordret i mange forskelligartede aktiviteter som; KidFit Styrketræning, og KidFit Spring. Derudover er der mulighed for at leje en badmintonbane uden instruktør på hverdage kl. 13:00-17:00 og weekender Kl. 10.00-16:00, Dine medspillerer skal ligeledes være mellem 10-15 år

 

Du kan forvente at have det sjovt, møde udfordrende og varieret træning der forbedrer din kondition, styrke, balance og koordination, møde en masse gode kammerater og dygtige instruktører. Du skal være forberedt på at du sammen med instruktøren og de andre deltagere skal samarbejde om, og støtte op om træningen og det sociale samvær overfor hinanden i træningsmiljøet.?

Bemærk at KidFit / Mini KidFit klippekort kan deles af flere børn.

Du kan se priserne på kidfit klippekortet her.

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400