Yoga

Yin yoga – Begynder & øvede

På dette hold arbejdes der i dybden med åndedrætsøvelser og lange stræk (3-7 minutter), der for det meste foregår siddende eller liggende. Gennem disse stræk opnår du en fornemmelse af ro, øget velvære samt en skærpet bevidsthed.

YogaCross

YogaCross er til dig der vil bruge din yoga som fysisk træning. Her sammensættes de klassiske yogastillinger i et flow, men tilfører håndvægte/kettelbells, så der fokuseres på, at aktivere dine muskler. Der loves masser af muskelaktivitet, sved på panden, smil på læben, en smidig krop og balanceøvelser. Timen afsluttes med dybe stræk og en dejlig afspænding

 

Dynamisk og styrkegivende yoga

Holdet har fokus på serier, der får pulsen op, styrkegivende øvelser og rolige stræk. Holdet er fysisk krævende og på samme tid meditativt, med flydende yogastillinger der følger åndedrættet.

 

Yoga for stive kroppe – – Begynder & øvede

Dette er holdet for dig, der ønsker at få løsnet op, blive mere mobil, bevægelig og kropsbevidst. Der bliver arbejdet i roligt tempo med både statiske og dynamiske øvelser, der alle medvirker til øget mobilitet.

 

Yoga Flow – Begynder & øvede

Flow yoga foregår i et roligt, men dynamisk tempo med fokus på åndedrættet. Timen kan medvirke til afstresning og ro samt skabe balance både fysisk og mentalt.

 

Yoga Vinyasa Flow

Holdet fokuserer på åndedræt og bevægelser – sundt for en stresset hverdag. Der vil være en bred vifte af yogastillinger for at forbinde bevægelse, åndedrag og balance.

Du kan deltage på holdet med

 

  • Fri hold og fitness månedsmedlemskab
  • Klippekort: 1 klip
  • Online betaling: kr. 60,-

Blid morgenyoga – Begynder og øvede

Morgenyoga er en fantastisk start på dagen. Yogatimen efterlader dig med en fornemmelse af ro, klarhed, frihed og velvære i krop og sind, og er opbygget omkring balance, bevægelighed, stabilitet og smidighed.

 

Blid yoga med afspænding for alle aldre – Begynder & øvede

Holdet fokuserer på en kombination af blide stræk og bevægelser, og rolige flows, og afrundes med guidet mindfulness og afspænding.

 

Meditationsyoga – Begynder og øvede

På dette hold, laves enkelte milde yogastræk og øvelser. Fokus vil primært være på at træne din indre bevidsthed og meditationspraksis gennem forskellige meditationsøvelser.

 

Meditation (30 minutter) – Begynder og øvede

Meditation er et effektivt redskab til at afspænde, refokusere og slippe hverdagens stress og bekymringer. På dette hold, bliver du introduceret til forskellige meditationsteknikker, der kan være med til at give dig mere energi, overskud og styrke i hverdagen. Alle kan være med, uanset niveau.

 

Qi Gong – Movement based meditation – Begynder & øvede

Qi gong er en meditativ motionsform der består af 3 elementer: fysisk bevægelse, åndedræt og intention. De fysiske bevægelser er rolige og simple, men dybden af bevægelserne kan gøre træningen udfordrende. Ikke desto mindre, er det en meget nænsom træningsform, hvor alle kan være med, uanset niveau. Qi Gong forbedrer koordination og vejrtrækning, grounder og skaber ro i krop og sind som du kan tage med dig ud i dagen.

KL. L*** YOGA – Begynder & øvede

These Energizing 60 minute classes are designed to encourage movement and flow of blood and oxygen throughout the body. You will warm the spine, open the major joint systems of the body, stretch out the stiffness in the body as well as the mind!!! Expect to move, expect to sweat and EXPECT to leave PREPARED for a WONDERFUL day!!!

Afspændingsyoga & vejrtrækning – Begynder & øvede

Afspændingsyoga og vejrtrækning er træning for sindet, der hjælper kroppen til at falde til ro, afstresse og blive groundet i nuet. Det er en god måde at slippe spændinger, fokusere og tage en pause fra stress og bekymringer.

Friday’s Chill Yoga (Begynder & øvede)

This is the gentle Yoga class you want to take if you are new to Yoga, if you are recovering, if you feel fatigued, when you have your periods, or when you simply want to practice in a very nice and gentle way. Expect gentle movements, soothing breathing and relaxation; in short, a bit of sweetness to kick off your week-end with self-kindness.