Yoga

Yoga Nidra

Yoga Nidra kaldes også “Yogiens søvn” og er en guidet meditationsteknik.
Undersøgelser viser, at 30 minutters Yoga Nidra svarer til 3-4 timers søvn. Det fantastiske Yoga Nidra kan er at aktivere det parasympatiske nervesystem – en hviletilstand, som regulerer kroppens indre processer og gavner vores velbefindende på så mange måder:
Sænker blodtrykket og kolesterolniveauet, Reducerer stress, Styrker immunforsvaret, Forbedrer kognitiv funktion, Sætter gang i fordøjelsen
Forbedrer søvn, Mindsker symptomer på angst og depression.
 
Timen er bygget op af flere bevidsthedslag, som du bliver guidet igennem. Vi starter med at lave 5-6 yin stræk som holdes i 2-3 min.
 
Herefter sættes en sankalpa, som udtrykker et dybtfølt ønske eller intention. Derefter laves en kropsscanning, og så kan der være fokus på åndedræt, sanser, følelser og visualiseringer over et bestemt tema.
 
Timen afsluttes med at gentage din sankalpa. Under denne dybe meditative tilstand kan du opleve nye indsigter om dig selv og opnå dyb ro både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

 

 

Yin yoga

På dette hold arbejdes der i dybden med åndedrætsøvelser og lange stræk (3-7 minutter), der for det meste foregår siddende eller liggende. Gennem disse stræk opnår du en fornemmelse af ro, øget velvære samt en skærpet bevidsthed.

 

Dynamisk og styrkegivende yoga

Holdet har fokus på serier, der får pulsen op, styrkegivende øvelser og rolige stræk. Holdet er fysisk krævende og på samme tid meditativt, med flydende yogastillinger der følger åndedrættet.

 

Yoga for stive kroppe – For alle niveauer

Dette er holdet for dig, der ønsker at få løsnet op, blive mere mobil, bevægelig og kropsbevidst. Der bliver arbejdet i roligt tempo med både statiske og dynamiske øvelser, der alle medvirker til øget mobilitet.

 

Flow yoga 

Flow yoga foregår i et roligt, men dynamisk tempo med fokus på åndedrættet. Timen kan medvirke til afstresning og ro samt skabe balance både fysisk og mentalt.

 

Yoga Vinyasa Flow

Holdet fokuserer på åndedræt og bevægelser – sundt for en stresset hverdag. Der vil være en bred vifte af yogastillinger for at forbinde bevægelse, åndedrag og balance.

Du kan deltage på holdet med

 

  • Fri hold og fitness månedsmedlemskab
  • Klippekort: 1 klip
  • Online betaling: kr. 60,-

Blid morgenyoga – begynder og øvede

Morgenyoga er en fantastisk start på dagen. Yogatimen efterlader dig med en fornemmelse af ro, klarhed, frihed og velvære i krop og sind, og er opbygget omkring balance, bevægelighed, stabilitet og smidighed.

 

Blid yoga med afspænding for alle aldre

Holdet fokuserer på en kombination af blide stræk og bevægelser, og rolige flows, og afrundes med guidet mindfulness og afspænding.

 

Dynamisk morgen yoga

Dynamisk morgenyoga med aktive serier, der vækker kroppen, og afrundede afspænding, der gør dig klar til nyde dagen.

Meditationsyoga

På dette hold, laves enkelte milde yogastræk og øvelser. Fokus vil primært være på at træne din indre bevidsthed og meditationspraksis gennem forskellige meditationsøvelser.

 

Meditation (30 minutter)

Meditation er et effektivt redskab til at afspænde, refokusere og slippe hverdagens stress og bekymringer. På dette hold, bliver du introduceret til forskellige meditationsteknikker, der kan være med til at give dig mere energi, overskud og styrke i hverdagen.

 

Qi Gong – Movement based meditation

Qi gong er en meditativ motionsform der består af 3 elementer: fysisk bevægelse, åndedræt og intention. De fysiske bevægelser er rolige og simple, men dybden af bevægelserne kan gøre træningen udfordrende. Ikke desto mindre, er det en meget nænsom træningsform, hvor alle kan være med, uanset niveau. Qi Gong forbedrer koordination og vejrtrækning, grounder og skaber ro i krop og sind som du kan tage med dig ud i dagen.