LES MILLS CORE

LES MILLS CORE
Find holdBliv medlem

LES MILLS CORE

LES MILLS CORE er 30 min. workout der kombinerer alt det gode fra personlig træning i fitness og den gode energi fra en holdtime.

Der er tale om et intensivt core-træningsprogram, der styrker og toner din krop, skaber balance imellem din overkrop og underkrop, strammer mave, ryg og baller, og er perfekt som skadesforebyggelse. Søger du en kort og præcis workout, der styrker og toner din krop, er dette holdet for dig. Holdet kan også med fordel benyttes som et supplement til den generelle fitnesstræning. Alle kan deltage.

LES MILLS CORE® er en del af “LES MILLS-koncepttimerne”, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden.

LES MILLS-programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så fortvivl ikke, hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne på forhånd – de har måske øvet dem i et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger trop og får et smil på læben og sved på panden. Hver tredje måned laver vi en “LES MILLS- Release”, hvor de nye trin bliver afsløret for alle.

En måned efter Release, må instruktøren ændre musikken og en del af programmet, men konceptet og opbygningen vil altid være ens, uanset hvilket center du besøger.

Du kan deltage på holdet med

 

  • Fri hold og fitness månedsmedlemskab
  • Klippekort: 1 klip
  • Online betaling: kr. 60,-

Holdtider

Der er ingen LES MILLS CORE hold inden for de kommende 14 dage.