GRIT ATHLETIC

Find holdBliv medlem

GRIT ALHLETIC

GRIT ATHLETIC er en udfordrende højintensiv (HIIT) træningsklasse, som får deltagerne til at give alt hvad de har og lidt til.

Her bruger du en stepbænk samt en vægtskrive og kombinerer kropsvægtøvelser og forskellige sport-inspirerede fitnessøvelser. Dette hjælper dig til at forbedre dine atletiske evner som balance, koordinering, fleksibilitet, hurtighed og eksplosivitet.

GRIT ATHLETIC er en del af “LES MILLS-koncepttimerne”, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden.

LES MILLS-programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så fortvivl ikke, hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne på forhånd – de har måske øvet dem i et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger trop og får et smil på læben og sved på panden. Hver tredje måned laver vi en “LES MILLS-Release”, hvor de nye trin bliver afsløret for alle.

En måned efter Release, må instruktøren ændre musikken og en del af programmet, men konceptet og opbygningen vil altid være ens, uanset hvilket center du besøger.

Du kan deltage på holdet med

 

  • Fri hold og fitness månedsmedlemskab
  • Klippekort: 1 klip
  • Online betaling: kr. 60,-

Grit Athletic 

Dato Tid Holdnavn Instruktør Sted Book
Tirsdag 01-02 18:00 - 18:30 GRIT ATHLETIC Clara Idrætslokaler niv. 6: Rytmesal 3 Book
Tirsdag 08-02 18:00 - 18:30 GRIT ATHLETIC Clara Idrætslokaler niv. 6: Rytmesal 3 Book
Tirsdag 15-02 18:00 - 18:30 GRIT ATHLETIC Clara Idrætslokaler niv. 6: Rytmesal 3 Book
Tirsdag 22-02 18:00 - 18:30 GRIT ATHLETIC Clara Idrætslokaler niv. 6: Rytmesal 3 Book