sommerskole 2023

For børn og unge i alderen 6 - 15 år

SOMMERSKOLE 2023

Uge 26: Mandag d. 26. Juni – Fredag d. 30. Juni 2023 
Alder: 6-15 år

Igen i år, afholder vi vores populære springskole, hvor dit barn sammen med mange andre, kan deltage i en aktiv og sjov uge, hvor bevægelse og gode humør står på skemaet. Vores dygtige instruktører sørger for at imødekomme alles individuelle springniveauer, og du vil på sommerskolen få mulighed for at opleve alt, hvad springgymnastik indebærer.

Du vil i løbet af ugen komme til at springe på stortrampoliner, minitrampoliner og airtrack, men vi vil også introducere dig for andre former for gymnastik, som f.eks. klassisk gymnastik, dans og håndstand.
Der vil desuden blive masser af tid til at forstå de enkelte spring og teknikken bag dem, men selvfølgelig også tid til at lege, klatre, spille bold og meget andet.

Praktisk info:
Pris: kr. 850,-
Dato: Mandag d. 26. juni – fredag d. 30. Juni (begge dage inkl.)
Kl. 8:00-15:00

Instruktører: Iben & Mikkel
Mødested: kl. 08.00, DGI-hallen – niveau 3. Alle møder op omklædt (omklædningsrum på niveau 4.). Instruktørerne vil tage imod jer i hallen.
Forplejning: Der vil være frugt og snacks i pauserne, men der skal medbringes egen madpakke, som selvfølgelig opbevares i køleskab.
Andet: Husk drikkedunk og træningstøj hver dag.

Sådan tilmelder du dig:

  • (Har dit barn ikke en profil) Start med at oprette en (gratis)brugerprofil i dit barns navn under kundegruppen “KidFit”.
  • Gå ind i holdplanen og vælg datoen: mandag d. 26. juni.
  • Find holdet sommerspringskole. Bemærk: holdtype er event.
  • Læg i kurv og bekræft booking.

Tilmelding kan ikke annulleres og skal ske via bookingsystemet.

Brug Clip´n´fit klippekortet til booking af badmintonbaner

Betal kun for det du træner med Clip´n´fit klippekort