Sommerskole

I uge 26 og 27 er der mulighed for at deltage på vores sommerskole

Sommerskole

DGI Huset Nordkrafts springsommerskole i uge 26 og 27 er for alle børn og unge i alderen 6-15 år.

Vores dygtige instruktører sørger for at imødekomme alles individuelle springniveauer, og du vil på sommerskolen få mulighed for at opleve alt, hvad springgymnastik indebærer.
Du vil i løbet af ugen komme til at springe på stortrampoliner, minitrampoliner og airtrack, men vi vil også introducere dig for andre former for gymnastik, som f.eks. klassisk gymnastik, dans og håndstand.
Der vil desuden blive masser af tid til at forstå de enkelte spring og teknikken bag dem, men selvfølgelig også tid til at lege, klatre, spille bold og meget andet.

Praktisk info:
Pris: kr. 850,-
Hvornår: Mandag-fredag kl. 8:00-15:00.
Mødested: kl. 08.00, DGI-hallen – niveau 3. Alle møder op omklædt (omklædningsrum på niveau 4.). Instruktørerne vil tage imod jer i hallen.
Forplejning: Der vil være frugt og snacks i pauserne, men der skal medbringes egen madpakke, som selvfølgelig opbevares i køleskab.
Andet: Husk drikkedunk og træningstøj hver dag

Hvordan tilmelder du dit barn:https://clipnfitnordkraft.halbooking.dk/newlook/default.asp?f=skiftprefix1: Log ind på dit barns profil2: Book dit hold under menu3: Vælg Event4: Vælg fanen sport/event5: Vælg dato.6: Til tilmelding7: Læg i kurv8: Betal

Hvis dit barn ikke har en profil, brug samme link.1: Opret brugerprofil under menu2: Under gruppe skal du vælge KidFit3: Udfyld med dit barns navn4: Når du er færdig med at udfylde modtager du login information på mail.5: Log derefter ind og brug guiden ovenfor.Vi glæder os til at se dig!

DGI Huset Nordkraft – Et dynamisk hus i konstant udvikling