Familietræning

Find holdBliv medlem

Familietræning

Til dig der ønsker at træne sammen med hele familien!

Familietræning er en enestående mulighed for at være sammen som familie og få sig rørt samtidig. Formålet er at være aktiv samtidig med, at du er sammen med dit barn/dine børn. Træningen foregår i vores legeland, hvilket giver mulighed for sjove og anderledes måder at bruge kroppen på. Træningen drager bl.a. inspiration fra cirkeltræning, og vi kommer på denne måde rundt i hele hallen i forskellige øvelser. Børnene og de voksne bliver aktiveret både sammen og hver for sig.

Familietræning er for hele familien,- unge som ældre.

Ved tilmelding er det kun de voksne der betaler. Børn er gratis.

Vi anbefaler, at der ved mere end 2 børn pr. tilmelding deltager en ekstra voksen, så alle får det maksimale ud af træningen.

På denne time er der tunge træningsredskaber i lokalet, og forældrene bedes derfor være OBS på deres barn/børn under hele træningen.

Familieyoga

En timen for børn og barnlige sjæle. Vi skal danse, hoppe, synge, lege og endda også slappe en lille smule af.

Timen er bygget op omkring konceptet fra Kidding Around Yoga, hvor meditation, vejrtrækning og mindfulness, bliver krydret med sjove sange og lege, hvor al energien bliver rystet ud af kroppen. De bevægelser som vi udfører i KAY-yoga har stor overførbarhed til børnenes hverdag og de vil hurtigt mærke at de bliver bedre til at gå, stå, sidde, hoppe, danse, løbe, strække, bøje, neje, svaje, puste, ryste, tænke, fokusere og meget mere. De meditationsøvelser som vi gennemgår kan ligeledes tages med ud af undervisningslokalet og kan bruges når børnene skal snakke, lytte, tale, øve, sove, sidde, ligge, strikke, bage, læse og meget mere.

Alle kan være med til familieyoga, så far, mor, bedstemor eller nabo er velkommen til at tage familiens mindste medlemmer i hånden og komme med til en time, hvor vi både kommer helt op i højeste gear og helt ned i det laveste.
Selve øvelserne henvender sig til børn fra 2/3 år og op til 12/14, men har man både en lille fis og større tumling, så er de jo velkommen.

Du kan deltage på holdet med

 

  • Fri hold og fitness månedsmedlemskab
  • Klippekort: 1 klip
  • Online betaling: kr. 50,-

Familietræning

Der er ingen Familietræning hold inden for de kommende 14 dage.


Familie Yoga

Der er ingen Familietræning hold inden for de kommende 14 dage.