KidFit & mini kidfit

Et tilbud til børn i alderen 6-15 år
Køb klippekort

KidFit & Mini KidFit

Gør venligst instruktøren opmærksom på, hvis dit barn lider af astma, epilepsi eller lign. så vi kan være forberedt på eventuelle anfald.

KidFit er DGI Huset Nordkrafts tilbud til dig, som er mellem 6-15 år. Vi tilbyder ”KidFit spring” og ”KidFit styrketræning”.

 

KidFit Spring (6-9 år) og (10-15 år) 

KidFit og Mini KidFit Spring er for dig der er til hop og spring. Vi starter timen med en kort opvarming, hvor vi bruger airtracken, laver lidt sjov træning, slår kolbøtter og laver grundspring. Herefter består timen af spring i stortrampoliner og på airtrack.

På Mini KidFit og KidFit holdene, kan du forvente sjov, udfordrende og varieret træning, der forbedrer din kondition, styrke, balance og koordination.

 

KidFit Styrketræning (10-15 år)

Holdet er for dig, som ikke er fyldt 15 år og ønsker at begynde at styrketræne med maskiner.

Der vil være en instruktør tilstede, som vil råde og vejlede dig i brugen af maskinerne. Til KidFit Styrketræning får du mulighed for at benytte styrketræningsområdet og få et godt kendskab til maskinerne. Du vil også blive trænet i rigtig teknik, når du løfter vægte. Der vil ind imellem blive kørt cirkeltræning ved maskinerne. Instruktøren hjælper og guider dig hele vejen.

KidFitholdene holder sommerferie uge i 26 til og med uge 32.

Bemærk

KidFit / Mini KidFit klippekort kan deles af flere børn.

Klik på knappen for at se priserne på KidFit klippekortet.

DGI Huset Nordkraft – Et dynamisk hus i konstant udvikling