Møde & konferencer

Beliggenhed – beliggenhed – beliggenhed
Se vores lokalerSe mødepakker

De rå, højloftede rum med gigantiske kultragte, der hænger ned fra loftet, danner rammen om Nordkraft. Siden 2011 har det historiske kulkraftværk været Aalborgs og hele Nordjyllands kulturhus.

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset med moderne konferencelokaler fordelt over flere etager. Vi har vores helt egen grønne café, som laver lækker forplejning og altid yder en fantastisk indsats for at det bliver et vellykket arrangement. Du altid er sikret professionel og succesfuld afvikling uanset om der er tale om møde, konference, firmafest eller teambuilding. Vi sætter en ære i at give alle en god oplevelse, som oftets resulterer i, at vi ser mange igen.

DGI Huset tilbyder en lang række af muligheder vedr. forplejning til dit arrangement. Vores egne kokke sætter en stor ære i at bidrage til husets sunde profil. Maden tilberedes fra bunden og der anvendes årstidens bedste råvarer.

Vi valgte DGI Huset, Nordkraft i Aalborg som venue for vores nylig afholdte ”Its all about people” mini-konference d.20.maj 2018.

Det viste sig at være et overordentligt godt valg – udover at selve lokation og lokaler var virkelig lækre og rustikke, så var både planlægningen og afviklingen virkelig professionelt håndteret af det kompetente personale. Der var styr på det hele og morgenbuffeten var overraskende lækker med friskbagt brød – hvilket deltagerne tydeligvis også nød.

Vi kan kun give DGI-Huset, Nordkraft + personale de bedste anbefalinger med på vejen – og vi kommer helt sikkert meget gerne igen.

Tak for at gøre dagen og arrangementet ekstra god.

Thomas Hanberg Hansen

Management consultant , Mercuri Urval Denmark