Møde & konferencer

Beliggenhed – beliggenhed – beliggenhed
Se vores lokalerSe mødepakker

De rå, højloftede rum med gigantiske kultragte, der hænger ned fra loftet, danner rammen om Nordkraft. Siden 2011 har det historiske kulkraftværk været Aalborgs og hele Nordjyllands kulturhus.

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset med moderne konferencelokaler fordelt over flere etager. Vi har vores helt egen grønne café, som laver lækker forplejning og altid yder en fantastisk indsats for at det bliver et vellykket arrangement. Du altid er sikret professionel og succesfuld afvikling uanset om der er tale om møde, konference, firmafest eller teambuilding. Vi sætter en ære i at give alle en god oplevelse, som oftets resulterer i, at vi ser mange igen.

Mødepakker

DGI Huset tilbyder en lang række af muligheder vedr. forplejning til dit arrangement. Vores egne kokke sætter en stor ære i at bidrage til husets sunde profil. Maden tilberedes fra bunden og der anvendes årstidens bedste råvarer der så vidt muligt er økologiske.

Vi har sammensat en række mødepakker, alle naturligvis inklusiv lokaleleje og standart AV- udstyr. DGI Husets lokaler er fleksible og du kan orienter dig omkring de mange muligheder for opstilling her eller kontakte vores bookingafdeling for individuel rådgivning vedr. til dit arrangement. Kontakt DGI Husets booking afdeling på 96 20 24 00 eller nordkraft@dgihuset.dk

N

Company Deal

Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aalborg og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle.

Danmarks højeste klatrevæg

Nordkraft huser Danmarks højeste og mest spektakulære klatrevæg, som er bygget op ad de gamle rå mure. Derudover rummer huset blandt andet idrætshaller, Nordjyllands største springanlæg, fitnesscenter og et bredt udvalg af holdtræningsmuligheder som bodytoning, yoga, pilates og spinning.

N

Central placering på havnefronten

Nordkraft ligger på havnefronten i centrum af Aalborg med udsigt til Limfjorden. Og med kun 150 meter til gågaden er der rig mulighed for at opleve Centrum. Der er ca. 1.200 meter til Aalborg Hovedbanegård.

Mangler du lokaler til dit næste møde? Så kontakt arrangementsafdelingen på 96 20 24 00 eller nordkraft@dgihus.dk