Nordkraft

DGI-Huset

Ny direktør for DGI Huset Nordkraft.

 

Den 1. oktober tiltræder Carina Lind Husum som direktør for DGI Huset Nordkraft i Aalborg. Carina Lind Husum har i de seneste 5 år været daglig leder af huset og afløser den nuværende direktør Troels Knudsen, der fremover skal være direktør på fuld tid i DGI Huset i Århus.

 

 I forbindelse med skiftet siger DGI Huset Nordkrafts formand Henrik Thomsen:

 

 ”Med ansættelsen af Carina Lind Husum sikrer vi den nødvendige kontinuitet og udvikling af husets mange tilbud, der spænder vidt fra fitness til møder, konferencer og udlejning af lokaler.  Carina kender således husets DNA og skal sammen med vores meget engagerede medarbejdere medvirke til at fastholde og udvikle de styrkepositioner vi indtager efter snart 10 års aktiviteter i huset. Særligt på fitness området har vi oplevet en kolossal vækst i de seneste år selvom der er hård konkurrence på dette marked. Tilsvarende er vi ved at få skabt en god niche på møde og konferenceområdet, hvor vi jo blandt andet kan tilbyde nogle meget unikke rammer.

 

 

Vi har hele tiden været bevidste om, at den nuværende organisation med Troels Knudsen som direktør i Århus og Aalborg skulle slutte på et tidspunkt. Troels har været med hele vejen fra de første forhandlinger med Aalborg kommune om etableringen af DGI Huset. Jeg vil derfor gerne rette en stor tak til Troels for den indsats og det engagement han har lagt i at få det samlede koncept indfaset og jeg synes han med stolthed kan se tilbage på de sidste 10 års indsats. Og her ved afslutningen med det, der tegner til det bedste årsresultat i DGI Huset Nordkrafts historie. Fremover skal Troels være på fuld tid i stillingen i Århus.

 

 

Da jeg selv tiltrådte som formand for bestyrelsen i 2015 var det aftalen at en endelig organisation skulle være på plads efter Landsstævnet og det har vi levet op til.  Markeringen af skiftet vil finde sted ved en reception den 27. oktober, hvor vi siger farvel til Troels og goddag til Carina.

 

 

Yderligere oplysninger kan fås hos undertegnede på tlf. 25 19 29 61.

 

 

Henrik Thomsen

 

Formand f. DGI Huset Nordkraft.

 

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400