Nordkraft

DGI-Huset

Blå mandag 2018

 

DGI-HUSET i Nordkraft er mødestedet for alle friske konfirmander i 2018. En aktiv og sjov måde at holde Blå mandag på. Der er aktiviteter til dig, der vil udfordre dig selv, der vil hygge sig med vennerne og få brugt en masse energi.

 

Datoer

I 2018 afholdes der blå mandag i DGI Huset på følgende datoer: 30. april og 14. maj.

Grupper over 50 pers. har mulighed for at booke Blå Mandag på andre datoer.

 

Dagens program.

Du kan deltage på nedenstående aktiviteter i tidsrummet kl. 11-13.00

 

NYHED - DJ

Vi sørger for en DJ, der fyrer op for fed musik i DGI hallen.

 

Indendørs klatrevæg

Prøv udfordringer på Danmarks højeste og mest spektakulære indendørs klatrevæg på 20 meter og overvind din højdeskræk. DGI-HUSETs dygtige instruktør team, står klar til at hjælpe dig. 

 

Trampolin

Udfordre dine venner på trampolinerne/airtracken og se hvem der kan lave de fedeste tricks.

 

 

Indendørs fodbold/Hockey

En af vores haller vil blive lavet til en indendørs fodbold- og hockeybane, så der vil her være rig mulighed for at få brændt en masse energi af på banerne. Der vil være mulighed for at følge kampene fra tribunen i hallen, hvor der vil være rig mulighed for at hygge sig med sine venner og veninder.

 

Der vil være sunde snacks under aktiviteterne, her tilbydes gulerødder, agurker, müsli bar og smoothies. Der vil være mulighed for at gå i bad inden i skal videre. Der vil samtidig være mulighed, som forælder til Blå mandag, at kunne slappe af og nyde en kop kaffe i Den Grønne café, mens aktiviteterne står på.

 

Pris pr. deltager er kr. 200,- inkl. alt.

 

Book jeres Blå mandag direkte på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Følgende oplysninger opgives: Skolens navn, klasse, forælder kontaktperson, forælder adresse, postnr/by, forælder mobilnr., antal deltagere og dato. Derefter sendes en ordrebekræftigelse. 

Beløbet betales senest 1 mdr. før arrangementsdatoen og vil herefter ikke kunne refunderes.

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400