Nordkraft

DGI-Huset

Spinning

Spinning er cykling til musik på en stationær cykel. Intensiteten styres gennem ændring i belastning, temposkift samt stående og siddende kørsel. Spinning er effektivt for konditionen og forbrændingen, uden at stille krav til koordinationsevnen. En sjov og inspirerende motionsform for dig, der vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding.  

 

Du kan deltage på holdet med:

Clip'n'Fit Klippekort

Fri Hold & Fitness

Antal klip: 1

 

Holdtider:

Klik her for at se holdplan.

 

Klik her for at gå tilbage til oversigten.

 

Til spinning anvendes cykelsko, som du kan låne i DGI-HUSET, der tages forbehold for "udsolgte" størrelser.

 

Spinning Begynder

På begynder timen lærer du alt om indstilling af cyklen, korrekt køreteknik, timens opbygning, den fysiologiske skala og pulssystemet SUUNTO. Herefter køres timen med korte intervaller hvor alle kan være med. Du vil på begyndertimen blive introduceret til stående og siddende kørsel, tempo/kadance, accelerationer/spurter og arbejde effektivt med den fysiologiske skala.

 

Timen er for dig, der som motionist ønsker en forbedret kondition og udholdenhed. Timens varighed: 60 min.

 

Spinning Let Øvet

Timen kører med længere intervaller og høj intensitet og der vil kun være få pauser. Der arbejdes systematisk med den fysiologiske skala. Timen er for dig der har gået på holdet ”spinning begynder” og søger mere udfordring i form af effektiv konditionstræning og høj forbrænding. Timens varighed 60 min.

 

Spinning Øvet

Timen kører med længere intervaller og høj intensitet og der vil være få eller ingen pauser. Der arbejdes systematisk med den fysiologiske skala. Timen er for dig der har gået på holdet ”spinning begynder” og søger mere udfordring i form af effektiv konditionstræning og høj forbrænding. Timens varighed 60 min.

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400