Nordkraft

DGI-Huset

Din træning

I DGI-HUSET i Nordkraft har du mulighed for at træne med vores fleksible træningstilbud Clip’n’Fit, som giver dig adgang til at træne på vores brede udvalg af hold, herunder også leje af badmintonbaner og adgang til vores styrketræningsområde. Du kan også vælge et månedsmedlemsskab til vores lækre træningsområde, det kalder vi: Fri Styrke.

 

Vi har holdtræningstilbud til alle aldersgrupper. Mini KidFit og KidFit til dig som er mellem 4-15 år.

 

Et Clip’n’Fit kort er ikke personligt og kan derfor deles af flere medlemmer. 

 

DGI-HUSET er det eneste idrætshus i Aalborg, hvor du kan få individuel træningsfeedback baseret på det avancerede pulstræningssystem Suunto Fitness Solution.

 

Suunto Fitness Solution

 

Du får nu mulighed for at få udbytterig træningsfeedback både under og efter træningen med vores Suunto pulstræningssystem. Suunto bruger vi i spinningsalen og på udvalgte holdtræninger.

 

Når du bærer Suunto pulsbæltet under træningen kan instruktøren sikre og guide, at alle træner med den rette intensitet. Suunto kan vise op til 72 deltageres hjertefrekvens på samme tid. Suunto giver mulighed for en optimeret træning, hvor den enkelte deltager udvikler sig, og får det optimale ud af træningen hver gang.

 

Pulsbælterne kan lånes ved instruktøren i salen, til de timer hvor Suunto benyttes.

 

Suunto feedback – Personlig Træningsrapport

Når du køber dit eget personlige pulsbælte, som oprettes med dine personlige træningsdata kan Suunto programmet automatisk via mail sende feedback i form af en træningsrapport på din træningspræstation. Du skal henvende dig i vores reception for oprettelse og køb af eget personlige pulsbælte.

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400