Nordkraft

DGI-Huset

DGI Business

De rå, højloftede rum med gigantiske kultragte, der hænger ned fra loftet, danner rammen om Nordkraft. Siden 2011 har det historiske kulkraftværk været Aalborgs og hele Nordjyllands kulturhus.

 

I hjertet af Nordkraft ligger DGI-HUSET med moderne møde-, konference- og idrætsfaciliteter fordelt på 5.000 m2 og fire etager. Med grønne kokke, mange muligheder for aktivitet og bevægelse, samt mødelokalerne i rå rammer gives unikke muligheder. Her kan I afholde kreative møder og konferencer fra 2 til 800 deltagere og ligeledes opleve en professionel afvikling af events og arrangementer. Og uanset om der er tale om møde, konference og messe – eller et oplevelsesorienteret arrangement i form af firmafest eller teambuild-arrangementet ’TeamPlay’, er I sikret en oplevelse ud over det sædvanlige. DGI-HUSET i Nordkraft designer gerne arrangementer tilpasset specielt jeres ønsker.

 

Mødelokalerne ligger i en sort boks, der hænger i tagkonstruktionen. Denne elegante løsning er valgt af arkitekten for at symbolisere de store ovne af støbejern på flere hundrede tons, der var ophængt i taget, da Nordkraft var et elværk.

 

 

Mødepakker 

DGI-HUSET tilbyder en lang række af muligheder vedr. forplejning til dit arrangement. Vores egne kokke sætter en stor ære i at bidrage til husets sunde profil. Maden tilberedes fra bunden og der anvendes årstidens bedste råvarer der så vidt muligt er økologiske. 

 

Vi har sammensat en række mødepakker, alle naturligvis inklusiv lokaleleje og standart AV- udstyr. DGI-HUSETs lokaler er fleksible og du kan orienter dig omkring de mange muligheder for opstilling her eller kontakte vores bookingafdeling for individuel rådgivning vedr. til dit arrangement. Kontakt DGI-HUSETs booking afdeling på 96 20 24 00 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

 

 

Company Deal

Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aalborg og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle.

 

Central placering på havnefronten

Nordkraft ligger på havnefronten i centrum af Aalborg med udsigt til Limfjorden. Og med kun 150 meter til gågaden er der rig mulighed for at opleve Centrum. Der er ca. 1.200 meter til Aalborg Hovedbanegård.

 

Danmarks højeste klatrevæg

Nordkraft huser Danmarks højeste og mest spektakulære klatrevæg, som er bygget op ad de gamle rå mure. Derudover rummer huset blandt andet idrætshaller, Nordjyllands største springanlæg, fitnesscenter og et bredt udvalg af holdtræningsmuligheder som bodytoning, yoga, pilates og spinning.

 

 

DGI-HUSET i Nordkraft | Teglgårds Plads 1 | 9000 Aalborg | M: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | T: 9620 2400